Bespaar 30% Op Stookkosten !
Snel, Goedkoop & Meerwaarde Voor Uw Huis

Bel voor meer informatie om uw huis te laten isoleren: +31(0) 6 43443500


Tonzon Weert – Limburg

Tonzon Limburg – Weert

Tonzon is de specialist in vloerisolatie en Isosfeer is DE partner voor Tonzon in Limburg !
Isosfeer in Weert is bekend van goede en betaalbare spouwmuurisolatiebedrijf en is er trots op dat zij de partner zijn voor Tonzon in Limburg. Zo kunt u dus nu van de bekende service gebruiken maken voor het isoleren van uw muren en voor de vloeren.

Tonzon Vloerisolatie

Tonzon Vloerisolatie

Vloerisolatie van Tonzon zorgt voor een warme vloer en een droog huis.

Vloerisolatie van Tonzon spaart energie, milieu én uw portemonnee. Isolatiemateriaal op uw kruipruimtebodem zorgt voor een warme vloer en minder koude voeten. Vochtige lucht blijft onder de laag kruipruimte isolatie en bereikt niet uw woonvertrekken. Hierdoor voelt de woning niet meer “klam” aan en kan de thermostaat een paar graden lager.

Vloerisolatie draagt bij aan:

Tonzon Vloerisolatie Bespaart Energie en Kosten

Tonzon Vloerisolatie Bespaart Energie en Kosten

-Een lagere vochtigheidsgraad in huis.
-Een lagere energierekening.
-Een warmere begane grond vloer.
-Hogere score op het energielabel.

Kruipruimte isolatie voorkomt:
-Houtrot en zwam.
-Vrijkomen van nare luchtjes door bodemgassen.
-Vochtschade aan beton.
-Roest aan stalen vloerbalken en leidingen.
-Ongedierte zoals muggen, slakken en zilvervisjes.

Voor het isoleren van kruipruimtes werkt Isosfeer met Tonzon-isolatiemateriaal. Dit is een syteem op basis van het aanbrengen van luchtkamers tegen de bovenkant van de kruipruimte . Op de vloer van de kruipruimte wordt een folie aangebracht als vochtscherm. Indien een kruipruimte wordt gevuld met een ander isolatiemateriaal, bijvoorbeeld parels, is het resultaat hiervan vergelijkbaar met alleen een vochtscherm. Het grote voordeel van luchtkamers aanbrengen tegen de bovenkant van de kruipruimte is dat de warmte in de woning, die normaliter in de kruipruimte trekt, nu in de woning blijft! Hiermee realiseert u een energiebesparing van 20% op uw stookkosten, indien u vloerverwarming heeft is dit zelfs 40%.

Isosfeer vloerisolatie een dynamisch isolatiebedrijf met de juiste energie!

Wij zijn uitvoerend & erkend partner van TONZON B.V. zo richten wij ons op de provincie Limburg maar werken ook vaak daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor advies en uitvoering. Het TONZON vloerisolatie systeem voldoet voor vloeren van reeds bestaande woningen en gebouwen, aan de gestelde eisen volgens het nationaal bouwbesluit. Dat geldt ook voor nieuwbouwwoningen. Door de eigenschappen komt het in aanmerking voor bepaalde subsidie mogelijkheden. Deze erkenning is voor u interessant en voor Isosfeer  vloerisolatie één van de redenen om ons te specialiseren hierin.

Bent u die koude vloer meer dan zat? Kies voor kruipruimte isolatie van TONZON.

Isoleer uw kruipruimte, kies voor Isosfeer vloerisolatie in Weert. Wij richten ons op de regio Venlo, Eindhoven, Heerlen, Weert en alle daaronder vallende plaatsen. Wilt u niet alleen warme voeten maar ook minder energieverbruik, een gezonder leefklimaat en meer comfort? Neem dan contact met ons op, voor advies en een offerte.

Bel rechtstreeks met Paul: 06-44343500 of mail, info@isosfeer.nl

Vloerisolatie Tonzon Limburg

Vloerisolatie Tonzon Limburg

Comments are closed.