Bespaar 30% Op Stookkosten !
Snel, Goedkoop & Meerwaarde Voor Uw Huis

Bel voor meer informatie om uw huis te laten isoleren: +31(0) 6 43443500


Kosten vloerisolatie

Kosten vloerisolatie

Vloerisolatie werkt. Je ziet het aan je energierekening, merkt dat je woning minder vochtig is en hebt plotseling geen sokken meer nodig om je voeten warm te houden. Het is dan ook begrijpelijk dat steeds meer Nederlanders overgaan tot het isoleren van hun vloer. Als echte Nederlanders zijn de kosten vloerisolatie echter wel een factor en zoeken we zoveel mogelijk resultaat voor onze euro’s. Het gaat daarbij niet enkel om de kosten vloerisolatie, maar ook om de verwachtte besparingen die de vloerisolatie teweeg zou moeten brengen op de hoogte van de stookkosten en de energierekening.

Kosten vloerisolatie chips

Het isoleren van kruipruimtes kan met behulp van polystyreen chips, die in grote getale in de kruipruimte in worden gebracht. Deze vorm van vloerisolatie is goedkoop en heeft direct een positief effect op de woning. Een toename van de vloertemperatuur met enkele graden is gebruikelijk en door het gebruik van licht en gemakkelijk materiaal blijft de kruipruimte toegankelijk. Staat er water in de kruipruimte? Dan drijven deze chips en blijven zo nog steeds een isolerende laag vormen. Men wil nog weleens proberen de kosten vloerisolatie chips te drukken door dit lichte, gemakkelijke materiaal zelf te plaatsen, maar dit lijkt makkelijker dan het is. De vloerisolatie chips moeten namelijk de gehele kruipruimte gelijk bedekken, inclusief de ruimtes die zich achter muurtjes bevinden. Indien een doe-het-zelver ‘voor het gemak’ besluit de kruipruimtes achter muurtjes over te slaan, kunnen zich hier koude en natte ruimtes vormen die uiteindelijk al het harde klus-werk ongedaan maken. Zo lopen de kosten vloerisolatie chips alsnog op.

Onze manier van vloerisolatie is snel, goedkoop en milieuvriendelijk doordat wij met Tonzon vloerisolatie werken. Laat u zich goed informeren en reserveer een gesprek met Paul van Isosfeer.

Kosten vloerisolatie per m2

Vloerisolatie wordt niet persé onder de vloer, in de kruipruimte, geplaatst. Afhankelijk van de plaatsing van de vloerisolatie zullen de kosten vloerisolatie per m2 dan ook zeer sterk variëren. De kosten worden echter altijd op dezelfde wijze, aan de hand van het materiaal en de arbeidskosten, opgebouwd. Hoe lastiger het materiaal te plaatsen is, hoe hoger de arbeidskosten uit zullen vallen. Ook kan de noodzaak voor specialistische apparatuur de kosten opdrijven. Zodra je een duidelijk beeld hebt van de kosten vloerisolatie per m2, vermenigvuldig je deze simpelweg met het aantal vierkante meters dat je wenst te isoleren om zo een totaalprijs te krijgen.

Kosten vloerisolatie kruipruimte

Hoeveel de isolatie van je kruipruimte gaat kosten hangt af van verschillende factoren. Voor een groot deel hangen de kosten vloerisolatie kruipruimte echter af van de kruipruimte zelf. Verschillende kruipruimtes zijn geschikt voor verschillende soorten isolatie materiaal en ook de bereikbaarheid van de ruimte speelt een rol.

Comments are closed.