Bespaar 30% Op Stookkosten !
Snel, Goedkoop & Meerwaarde Voor Uw Huis

Bel voor meer informatie om uw huis te laten isoleren: +31(0) 6 43443500


Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren

Een woning met spouwmuurisolatie is comfortabeler, heeft lagere stookkosten, en beter energielabel en is dus ook meer waard. Een spouwmuur isoleren staat dan ook hoog op het verlanglijstje van veel huizeneigenaren. Bij nieuwe woningen is de spouwmuur isoleren veelal niet nodig omdat dit bij de bouw van de woning direct al gedaan is, maar oudere woningen hebben vaak een niet geïsoleerde gevel die voor een toevoer van kou en vocht zorgen. De spouwmuur isoleren lost deze problemen op en zorgt voor een significante toename in woongenot.

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren prijs

Het opvragen van een offerte is een snelle en makkelijke manier om duidelijkheid te krijgen over de spouwmuur isoleren prijs. Factoren die bepalen wat de hoogte van de kosten spouwmuur isoleren zullen zijn, zijn onder andere het gekozen materiaal, de te isoleren oppervlakte en de man-uren nodig om de isolatie aan te brengen. Het kan natuurlijk ook dat je ervoor kiest om je spouwmuur niet door een professional te laten isoleren. Als je kiest voor spouwmuur isoleren zelf doen vallen de kosten van de installatie weg, maar manifesteren zich al snel veel nieuwe uitdagingen.

Spouwmuur isoleren zelf doen

Hoewel het vooruitzicht van lagere kosten voor het spouwmuur isoleren veel potentiële doe-het-zelvers logischerwijze aanspreekt, is het spouwmuur isoleren zelf doen voor de amateur zo goed als onmogelijk. Het vergt specialistische apparatuur en kennis om de materialen aan te brengen zoals deze bedoelt zijn. Foutief aanbrengen van de materialen kan zorgen voor inferieure isolatie of zelfs schadelijke gevolgen voor de woning die vervolgens tegen hoge kosten alsnog door een professional hersteld moeten worden. Enkele van de risico’s van spouwmuur isoleren zelf doen zijn het ontstaan van koudeplekken en ophopingen die de ventilatie verhinderen. Hou er ook rekening mee dat de kosten van het huren van de benodigde materialen ook op zullen lopen en dat je geen garantie hebt op werkzaamheden die je zelf uitvoert.

Spouwmuur isoleren parels

Naast het bekende gebruik van glaswol of pur, kiezen steeds meer huiseigenaars voor spouwmuur isoleren parels. De lichtgewicht parels zijn voordelig en kunnen, dankzij hun kleine formaat, in muren van elk formaat en elke dikte gebruikt worden. De gesloten structuur van de spouwmuur isoleren parels voorkomt problemen met vocht en daarmee is het materiaal uitermate geschikt voor spouwmuren waar vochtregulatie een factor is.

Comments are closed.