Bespaar 30% Op Stookkosten !
Snel, Goedkoop & Meerwaarde Voor Uw Huis

Bel voor meer informatie om uw huis te laten isoleren: +31(0) 6 43443500


Gevelisolatie

Gevelisolatie

Zonder gevelisolatie verdwijnt veel van de warmte in je woning door de buitenmuren naar buiten. Door de gevel van isolatie te voorzien, zal je al snel merken dat je woning warmer is en je stookkosten lager uitvallen. Zo bespaar je op de energierekening en heb je een comfortabelere woning. Een ander voordeel van gevelisolatie is dat isolatie je woning in de zomer koeler houdt, vochtproblemen afnemen en ook tocht bij goede isolatie verleden tijd kan zijn.

Gevelisolatie buitenzijde

De voordelen van gevelisolatie buitenzijde zijn dat deze geen aanpassingen vereist aan de binnenzijde van je woning. Doordat de procedure bouwtechnisch gezien stukken makkelijker is, zijn de arbeidskosten flink lager. Naast de voordelen die het biedt voor de temperatuur en vochtigheid in je woning, zijn er nog geluidsisolerende eigenschappen die je woon- en gebruikscomfort verder zullen doen toenemen. Ten slotte kan gevelisolatie buitenzijde het uiterlijk van je huis ook verbeteren.

Gevelisolatie bestaande woning

Indien je kiest voor gevelisolatie van de buitenzijde verandert het aanzien van je woning. Dit is echter niet altijd toegestaan. Rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, beschermde stadsgezichten en monumentale panden zullen allen niet van gevelisolatie aan de buitenzijde van de woning mogen worden voorzien. In die gevallen is spouwmuurisolatie of een voorzetwand echter wel een optie. Is de woning nog niet voorzien van isolatie? Dan zal elke vorm van gevelisolatie de bestaande woning energiezuiniger en comfortabeler maken. In het geval dat de woning wel al van gevelisolatie is voorzien kan het echter nog steeds goed zijn om een erkend isolatiebedrijf de woning te laten inspecteren. Vaak is er bij deze bestaande gevelisolatie nog steeds winst te behalen door deze aan te vullen of, waar nodig, te herstellen.

Gevelisolatieplaten

Gevelisolatieplaten zijn een snelle, voordelige en effectieve manier om je woning van gevelisolatie te voorzien. Het gebruiksgemak voor de installateur maakt dat het aanbrengen van de gevelisolatieplaten snel gaat, wat op zijn beurt de arbeidskosten flink kan drukken. De isolatiewaarde van gevelisolatieplaten is vaak dusdanig dat je woning direct merkbaar warmer is en het effect op de stookkosten is dan ook significant. Met een mooie sierpleister ziet je woning er vervolgens weer uitstekend uit.

Gevelisolatie prijs

De gevelisolatie prijs hangt af van de vorm van gevelisolatie die wordt toegepast. Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop, maar dit moet natuurlijk wel mogelijk zijn in uw woning. Is spouwmuurisolatie niet mogelijk? Dan zijn uw opties binnen- of buitengevelisolatie. Van de twee is binnengevelisolatie de goedkoper, maar hier offert u wel wat ruimte voor op in uw woning.

Comments are closed.