Bespaar 30% Op Stookkosten !
Snel, Goedkoop & Meerwaarde Voor Uw Huis

Bel voor meer informatie om uw huis te laten isoleren: +31(0) 6 43443500


Over Ons

Graag stel ik mij voor zodat u weet met wie u zaken doet.

Mijn naam is Paul Smeets (1965), getrouwd met Ilse en trotse vader van drie zonen; Bonno, Juup en Ran.

In 1995 kochten wij een huis in Weert, na eerst een boerderijtje verbouwd en na een aantal jaren verkocht te hebben, werd dit ons tweede eigen huis. Het huis is gebouwd in 1912 en stond de laatste jaren voor de verkoop leeg, waardoor er behoorlijk veel achterstallig onderhoud was ontstaan.

Spouwmuurisolatie Isosfeer

Spouwmuurisolatie Isosfeer

Gelukkig ben ik handig en weet ik van aanpakken. Samen met de inzet van mijn vrouw, vrienden en familie is het gelukt om het meeste zelf te verbouwen, veranderen en op te knappen. Werkelijk alles hebben we aangepakt; op alle 5 etages zijn we aan de slag gegaan met verwarming, vloeren, wanden, etc. we hebben afgebroken, veranderd en deels nieuwbouw gedaan. Zoveel mogelijk met respect voor de originaliteit van het huis maar met het comfort van deze tijd. Natuurlijk moest er buiten ook van alles gebeuren; zo hebben we een complete woning achter het huis afgebroken zodat we een grote tuin konden creëren.

Het is genieten om in ons authentiek huis te mogen wonen met ons vijven. We wonen er met veel plezier en genieten dagelijks van het vrije uitzicht op de Zuid Willemsvaart en van onze fijne tuin. De jongens kunnen hier naar hartenlust veilig voetballen en met vriendjes spelen. Het enige nadeel van ons huis zijn de hoge stookkosten en het vaak kille binnenklimaat in de winter. Dat vonden we vaak iets om jaloers op te zijn in jongere huizen: het gelijkmatig verdeelde binnenklimaat en de behaaglijkheid in alle ruimtes.

Omdat ons huis al ruim 100 jaar oud is, is er destijds uiteraard geen isolatie in de spouwmuur aangebracht. Nadat we wederom een hoge energierekening kregen hebben we de knoop doorgehakt om op zoek te gaan naar een professionele en betrouwbare partij die ons kon helpen met  goede spouwmuurisolatie. Het is een goede belegging omdat je deze investering in drie jaar terugverdient en daarna alleen maar rendement hebt.

Het vinden van een betrouwbaar bedrijf was nog niet zo gemakkelijk. In totaal heb ik 9 bedrijven gebeld waarvan er slechts 5 voldeden om een afspraak mee te maken. De rest viel af omdat ik de indruk kreeg dat ik slechts een nummer was, of  het voor hen te moeilijk was zodra ik vertelde over de leeftijd van ons huis of men vond Weert te ver buiten het werkgebied vallen.

De weken hierop stonden in het teken van de vier afspraken die wel doorgingen, helaas waren deze afspraken geen succes; elke vertegenwoordiger had zijn eigen verhaal waarom zijn product het beste was en waarom wij voor hun zouden moeten kiezen. U kent het wel;”wij zijn de beste, hebben het beste product en de beste service”, dat heb ik al eens meer gehoord, u ook?

Als ik vragen stelde over de eigenschappen van hun product of dat van de concurrent konden zij deze meestal niet of nauwelijks beantwoorden, ze waren slechter dan ik op de hoogte van het aanbod. Jammer dat ze zo weinig passie hadden voor de producten die ze verkopen.

Als u mee heeft geteld mist u 1 bedrijf en dat is juist. Van de 5 bedrijven kwamen er slechts 4 opdagen ( ook nog eens meestal met vertraging van +/- 30 minuten). De reden waarom het ene bedrijf wegbleef is voor mij tot op heden onduidelijk, ik heb niets meer van ze vernomen. Zonde van de middag en de tijd die ik heb zitten wachten.

U begrijpt dat het veel tijd kostte om de heren verkopers te ontvangen, het verhaal aan te horen en om uiteindelijk toch maar zelf alles uit te zoeken. Om nog maar te zwijgen van de onduidelijke en onoverzichtelijke offertes. De aanbiedingen bevatten bijvoorbeeld verschillende aantallen vierkante meters. Als je even niet oplet en niet zelf nameet, betaal je te veel, om gek van te worden.

In de tussentijd heeft mijn schoonzus haar kelder en spouwmuur laten isoleren. Misschien dat deze ervaring wel bepalend zou voor zijn onze keuze, en inderdaad; dat was ook het geval. We hadden vooraf best vertrouwen in dit bedrijf maar toen we de verhalen hoorde hoe alles in zijn werk was gegaan waren we er klaar mee. De monteurs die kwamen isoleren waren niet aardig, maakten de vloeren in huis smerig door er met vieze schoenen te lopen en lieten de tuin na het isoleren van de spouwmuren zeer rommelig achter.

Na al deze ervaringen bedacht ik mij dat dit anders moet kunnen! Ik wist inmiddels al meer dan menig verkoper, want dat had ik al gemerkt tijdens de vele gesprekken. Ik ben op zoek gegaan naar een professionele fabriek met het meest hoogwaardig isolatieproduct. Belangrijk vond ik dat het een product moet zijn waarbij de klant niet alleen mijn garantie krijgt, maar ook wordt ondersteund door een fabrikant met de een gecertificeerd product en het beste resultaat boekt op het gebied van muren isoleren. Ik ben er trots op om met dit bedrijf samen te werken zodat u het beste product krijgt met de hoogste garantie. Zij geven extra 10 jaren garantie op de isolatieparels welke ik gebruik. Hierdoor bent u dus dubbel verzekerd van garantie!

Paul Smeets - Isolatiebedrijf Weert - Spouwmuurisolatie Weert

Paul Smeets – Isolatiebedrijf Weert – Spouwmuurisolatie Weert

Als laatste belangrijke punt vond ik dat en service omhoog moest, en niet een klein beetje. Zo hoog mogelijk dus. Persoonlijk sta ik daarom ook garant voor ALLE werkzaamheden die worden uitgevoerd tijdens het traject aan uw huis. U heeft te maken met één aanspreekpersoon en dat ben ik: Paul Smeets. Ik kom bij u opmeten en de spouw inspecteren, u adviseren, de voorwaarden doornemen, de prijs bespreken, de datum van isoleren afspreken, de muren of vloeren isoleren en opleveren en ik zorg ervoor dat alles naderhand netjes achterblijft. U krijgt geen vreemde mensen aan de deur of in uw huis.

Mocht u vragen hebben nadien en mij willen doorverwijzen naar uw buren en familieleden dan ben en blijf ik de aanspreekpersoon, wel zo vertrouwd voor u.

Kortom; ik mag denk ik wel stellen dat we iets bijzonders hebben gecreëerd door op onze unieke, persoonlijke wijze te werken. De klanten die u voorgingen zijn allemaal zeer tevreden over mijn werkwijze, u zult hetzelfde ervaren wanneer ik bij u langskom.

U  kunt mij bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-43443500